Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kertauskirjat /

Lukion psykologia kertauskirja (LOPS 2016) (uudistettu v. 2018 painos)ISBN9789525469516
KirjasarjaLukion psykologia
KustantajaOpintoverkko
TekijätPeltomaa, Hongisto-Peltomaa, Blomqvist, Borshagovski

Lukion psykologia: Kertauskirja on lukion psykologian oppikirja, joka kokoaa yhteen kaikkien psykologian kurssien keskeiset teoriat ja käsitteet.

Kertauskirjan kappaleissa asiat esitettään selkeinä kokonaisuuksina, ja lukijan on helppo hahmottaa olennainen sisältö. Kirjan tärkein tavoite on osoittaa asiat, jotka opiskelijan tulisi hallita, ja koota keskeisten asioiden väliset yhteydet. Kirja on tarkoitettu luettavaksi yhdessä kurssikirjojen kanssa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789525469516

Uusi

Saatavilla

Sininen
29,00 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
21,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Jamera ostaa käytettyjä suomenkielisiä LOPS 2016 -lukiokirjoja. Olemme poistaneet takaisinostohinnat kirjoilta, joita käytetään yleensä ensimmäisenä lukiovuotena. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia oppikirjoja ja LOPS 2021 -lukiokirjoja emme osta.