Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kertauskirjat /

Huippu: Kertaus (LOPS 2016)ISBN9789511299189
KirjasarjaHuippu
KustantajaOtava
TekijätKurvinen Sampsa, Ottelin Jukka, Santavuori Teemu, Tauriainen Tommi, Vallineva Sari

Huippu: Kertaus on lukion lyhyen matematiikan oppikirja, joka palauttaa mieleen lukion lyhyen matematiikan oppimäärän sisällöt ja harjoittaa niiden osaamista.

Kirjassa kerrataan pakollisten ja syventävien kurssien eri aihealueet ja keskeiset apuvälineiden avulla osattavat asiat. Samalla perehdytään lyhyen matematiikan sähköiseen ylioppilaskokeeseen ja koevastausten laatimiseen. Kirjan materiaali soveltuu sekä luokassa tapahtuvaan että itsenäiseen kertaamiseen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511299189

Uusi

Saatavilla

Sininen
19,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
15,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Jamera ostaa käytettyjä suomenkielisiä LOPS 2016 -lukiokirjoja. Olemme poistaneet takaisinostohinnat kirjoilta, joita käytetään yleensä ensimmäisenä lukiovuotena. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia oppikirjoja ja LOPS 2021 -lukiokirjoja emme osta.