Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kertauskirjat /

Grammar to GoISBN9789526303888
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:englanti
KustantajaSanoma Pro
TekijätLuhtala Maarit, Nikkanen Lynn, Nuutila Susanna, Suonio Valpuri

Grammar to Go on lukion englannin oppikirja, joka tarjoaa kattavan ja selkeän kokonaiskuvan lukion englannin oppisisällöistä.

Kirja sopii:
- koko lukion ajalle
- kertausmateriaaliksi ylioppilaskokeita varten
- itsenäiseen opiskeluun
- aikuisopintoihin.

Kirja lähestyy kielioppiteemoja uudella tavalla lyhyiden introtekstien kautta, joiden tekstityypit vaihtelevat ja jotka voi lukemisen ohella myös kuunnella. Suomenkieliset kielioppisäännöt havainnollistetaan esimerkkilauseissa, jotka muodostavat temaattisen kokonaisuuden. Asteittain vaikeutuvat tehtävät harjoittavat keskeisiä rakenteita, ja joukossa on myös tehtäviä, joissa kiinnitetään huomiota erityisesti suomenkielisten opiskelijoiden tyypillisesti tekemiin virheisiin. Kirjassa käytetty terminologia selitetään esimerkein sisäkansien termiluettelossa. Kirjan lopusta löytyvät hakusanalistat muun muassa epäsäännöllisistä verbeistä ja prepositiofraaseista. Kirjassa ovat mukana kaikki kielitaidon osa-alueet: lukeminen, kirjoittaminen, kuunteleminen ja puhuminen.

Tämä oppikirja on sekä vuonna 2016 uudistuneen että vanhan opetussuunnitelman mukainen kirja.

9789526303888

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
35,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Jamera ostaa käytettyjä suomenkielisiä LOPS 2016 -lukiokirjoja. Olemme poistaneet takaisinostohinnat kirjoilta, joita käytetään yleensä ensimmäisenä lukiovuotena. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia oppikirjoja ja LOPS 2021 -lukiokirjoja emme osta.