Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kertauskirjat /

Abi EspanjaISBN9789511314141
KirjasarjaAbi Kertauskirjat
KustantajaOtava
TekijätKaasinen Kaija, Jover Rodriquez Alejandro

Tehokas loppukiri! Abi Espanja on kertaus- ja harjoituskirja ylioppaskirjoituksiin valmistautuvalle opiskelijalle joka soveltuu sekä luokkakäyttöön että itseopiskelijalle. Kirjassa on kattava valikoima tekstejä eri aihealueilta ja niihin liittyviä tehtäviä. Tehtävien avulla voi hioa kaikkia ylioppilaskokeessa testattavia taitoja ja harjoitella eri tehtävätyyppejä. Kielioppi kertautuu runsaiden harjoitusten avulla. Kirjan loppuun on koottu aihepiirisanastoja, idiomeja sekä ohjeita yo-kokeeseen osallistumista ajatellen.
Kirjan tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.

9789511314141

Uusi

Saatavilla

Sininen
23,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Jamera ostaa käytettyjä suomenkielisiä LOPS 2016 -lukiokirjoja. Olemme poistaneet takaisinostohinnat kirjoilta, joita käytetään yleensä ensimmäisenä lukiovuotena. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia oppikirjoja ja LOPS 2021 -lukiokirjoja emme osta.