(poistunut valikoimasta) Neon: Kemian kertauskirja (vanha ops) - Jamera.net
Kemian kertauskirjat /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Neon: Kemian kertauskirja (vanha ops)ISBN9789513754730
KirjasarjaNeon
KustantajaEdita
TekijätHannola-Teitto Miria, Jokela Reija, Leskelä Markku ym.

Neon - Kemian kertauskirjassa lukion kemian keskeiset sisällöt on koottu selkeästi kolmeen osaan: aineen rakenne, kemiallinen reaktio ja orgaaninen kemia. Kukin osa sisältää aiheeseen liittyviä esimerkkejä, harjoitustehtäviä, kokeellisuuteen liittyviä tehtäviä ja ylioppilastehtäviä. Kirja on tarkoitettu kemian ainereaalin ylioppilaskokeeseen valmistautuville kertausmateriaaliksi. Se soveltuu sekä itsenäiseen opiskeluun että kertauskurssin oppikirjaksi.

9789513754730

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.