Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Laskimet /

Texas Instruments TI-Nspire CX II-T CAS graafinen laskin +ohjelmalisenssiISBN3243480106733
KirjasarjaGraafiset laskimet
Kustantajalaskimet
Tekijät-

Uuden sukupolven TI-Nspire™ CX graafinen laskin soveltuu opintoihin lukiossa ja jatko-opinnoissa. Laskimessa on ladattava sisäinen akku, suomenkielinen käyttöjärjestelmä sekä PC/Mac-yhteensopiva matematiikkaohjelma.  TI-Nspire CX II-T CAS sisältää myös ikilisenssin tietokoneeseen!  TI-Nspire™ CX  -malleista tutut toiminnot sisältyvät myös tähän seuraavan sukupolven TI-Nspire™ CX II -malliin. Laskimen mukana suomenkielinen opas.

Tietoja tuotteesta

- Edistyneet graafiset toiminnot.
- Nopeasti käytettävät aakkosnäppäimet.
- Helpot pudotusvalikot jäljittelevät tietokoneesta tuttuja ominaisuuksia
- Taustavalaistu, tarkka värinäyttö.
- Laskin on ladattava.
- Liitännät: USB-portti tietokoneen liittämiseen sekä tiedonsiirtoon.
- Muisti: 90+ Mt tallennusmuistia /64 Mt käyttömuistia.

Esimerkkejä toiminnoista

- Funktio, parametrinen, polaarinen, sarjat ja 3D-kuvaajat.
- Useita graafisia toimintoja voidaan määrittää, tallentaa, piirtää ja analysoida yhdellä kertaa.
- Yksitoista interaktiivista zoomausominaisuutta.
- Interaktiivinen analyysi funktion arvoista, nollakohdista, maksimeista, minimeistä, integraaleista ja derivaatoista.
​​​- Kuusi eri kuvaajatyyliä ja 15 väriä valittavaksi kunkin piirretyn kuvaajan erottamiseksi.
- Matriisitoiminnot, joihin kuuluu käänteinen, determinantti, transponointi, lisäys, vähennetty riviporrastusmalli ja perusrivitoiminnot Muunna matriiseja luetteloiksi ja päin vastoin. Laske ominaisarvoja ja ominaisvektoreita.
- Taulukkopohjainen yhden ja kahden muuttujan tilastoanalyysi, mukaan lukien logistinen, sinimuotoinen, mediaani-mediaani, lineaarinen, logaritminen, eksponentiaalinen, potenssi-, toisen ja kolmannen asteen polynominen regressiomalli.
- Kehittynyt tilastoanalyysi, mukaan lukien 10 hypoteesin testaustoimintoa, seitsemän luottamusvälitoimintoa ja yksisuuntainen vaihteluanalyysi.
- Sisäänrakennetut interaktiiviset geometriaominaisuudet.
- Matemaattisten lausekkeiden tarkastelu symbolisessa muodossa, jonka avulla voidaan nähdä malleja ja ymmärtää matematiikan kaavojen takana.

Takuu

1 vuosi.

 

3243480106733

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.