Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Laskimet /

Casio Classpad II FX-CP400 CAS graafinen laskin + 3 vuoden ohjelmistolisenssiISBN4549526605062
KirjasarjaGraafiset laskimet
Kustantajalaskimet
Tekijät-

Casio ClassPad II fx-CP400 on helppokäyttöinen ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu paristokäyttöinen symbolinen (CAS) grafiikkalaskin lukioon, ammatillisiin opintoihin ja korkeakouluihin. Laskin sisältää myös 3 vuoden lisenssin tietokoneohjelmaan (Windows/Mac). Ohjevideoita laskimen ominaisuuksista ja käyttämisestä täällä! Ohjekirja laskimen mukana. Ilmaiset päivitykset tähän laskimeen voit ladata tästä.

Tietoja tuotteesta

Laskin:
- Säädettävä taustavalon kirkkaus
- Osoituskynä- tai sormikäyttöinen
- Kääntyvä näyttö (vaaka/pysty) pääsovelluksessa
- Näytön voi jakaa kahden sovelluksen kesken
- Kielet mm. suomi, englanti ja saksa
- Interaktiivinen valikkorakenne (käyttäjän ei tarvitse tietää komentojen kirjoitusasua)
- Copy-Paste, Drag&Drop -kopiointi kynällä
- USB- ja 3-pin-kaapelit 
Ohjelmisto:
- Työkalunauha muuttuu valitun sovelluksen mukaan ja interaktiivinen suomenkielinen käyttöliittymä auttaa käyttäjää täyttämään laskuissa vaadittavat tiedot.
- ClassPad II Manager on YTL:n hyväksymä ohjelma Abittiin, jolla tehdään sähköiset ylioppilas- ja kurssikokeet.

Esimerkkejä toiminnoista

Laskin:
- Sovelluksina pääsovellus, eActivity, tilastot, taulukkolaskenta, käyrät & taulukointi, geometria, kartioleikkaukset, differentiaaliyhtälöiden ratkaisut ja kuvaajat, numeerinen ratkaisin, lukujonot, talousmatematiikka, ohjelmointi ja E-Con EA200 -sovellus luonnontieteen mittauksiin. 
- Mm. automaattinen kulkukaavio, käyrien välinen integrointi, värikkäät geometriset kuvat, dynaaminen geometria, sievennykset, kaikkien kertalukujen derivaatat, yhtälöryhmien ratkaisut, raja-arvot ja sarjat äärettömyydessä, vektori- ja matriisilaskenta, osamurtokehitelmät ja jakaumat.
Ohjelmisto:
- Komentoja ei tarvitse kirjoittaa – riittää maalata lasku ja valita toimenpiteet alasvetovalikoista, jolloin ohjelma täyttää komennot käyttäjän puolesta.
- Kuvaajien piirto onnistuu raahaamalla lauseke koordinaatiston päälle jatkoanalysointia varten.

Mitat ja takuu

- Mitat: 21,1 x 89 x 206 mm
- Näyttö: 4,8, 320 x 528 pikseliä 
- Paino: 320 g
- Takuu: 3 vuotta

 

4549526605062

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.