Casio FX-991EX ClassWiz 2in1: Funktiolaskin + Ohjelmistolisenssi FX-CP400 Manager (3 vuotta) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Laskimet /

Casio FX-991EX ClassWiz 2in1: Funktiolaskin + Ohjelmistolisenssi FX-CP400 Manager (3 vuotta)ISBN4549526602214
KirjasarjaFunktiolaskimet
Kustantajalaskimet
TekijätCasio

PAKETTI SISÄLTÄÄ FUNKTIOLASKIMEN JA 3 VUODEN OHJELMISTOLISENSSIN CP400 CAS graafiseen laskimeen.
ClassWiz-sarjan laadukkaassa funktiolaskimessa on helppokäyttöinen sovellus taulukkolaskentaan sekä QR-koodiin perustuva toiminto, jonka avulla taulukkolaskennan tuloksia voidaan tutkia graafisesti älypuhelimella tai tabletilla. Ohjevideoita laskimen ominaisuuksista ja käyttämisestä täällä! Laskimen mukana opaskirja.
Casion ClassPad II Manager on erinomainen valinta lukion lyhyen ja pitkän matematiikan opiskelun symbolisen laskennan välineeksi. Sen helppokäyttöisyys, skaalautuvuus ja sovellusten kattava valikoima kattavat koko lukion oppimäärän tarpeet. Ohjelman käyttöönotossa auttaa runsas tukimateriaali.

Tietoja tuotteesta

Laskin:
- Natural Textbook Display näyttää matemaattiset lausekkeet, kuten juuret ja murtoluvut oppikirjamaisesti.
- Ikonipohjainen valikkorakenne.
Ohjelma:
- Työkalunauha muuttuu valitun sovelluksen mukaan ja interaktiivinen suomenkielinen käyttöliittymä auttaa käyttäjää täyttämään laskuissa vaadittavat tiedot.
- ClassPad II Manager on YTL:n hyväksymä ohjelma Abittiin, jolla tehdään sähköiset ylioppilas- ja kurssikokeet.

Esimerkkejä toiminnoista

Laskin
- Kahden muuttujan tilastotoiminnot, funktion arvotaulukko, satunnaisluvut, kompleksiluvut, trigonometriset funktiot, kulman yksiköt DEG,RAD,GRAD ja DEG/RAD muunnokset, polaarinen < > suorakulmainen, satunnaisluvut, alkulukuhajotelma, muuttujamuistit 9, numeerinen integrointi ja derivointi, fysikaaliset vakiot 47, yksikönmuunnokset 41, yhtälönratkaisin, matriisi- ja vektorilaskenta, min./max. 4. asteen yhtälöön saakka, jakaumat, epäyhtälöt.
Ohjelma:
- Komentoja ei tarvitse kirjoittaa – riittää maalata lasku ja valita toimenpiteet alasvetovalikoista, jolloin ohjelma täyttää komennot käyttäjän puolesta.
- Kuvaajien piirto onnistuu raahaamalla lauseke koordinaatiston päälle jatkoanalysointia varten.

Mitat ja takuu

- Mitat: 11,1x77x165,5 mm, paino 90 g, korkearesoluutioinen 192x63 pikselin näyttö.
- Takuu: 3 vuotta.

 

4549526602214

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.