Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Laskimet /

Casio SL-450S peruskoululaskin (sallittu lääketieteen pääsykokeessa)ISBN4971850171836
KirjasarjaNelilaskimet
Kustantajalaskimet
TekijätCasio

Helppokäyttöinen valokennolaskin. Laskimessa on peruslaskutoimitukset, riippumaton muisti, neliöjuuri, kahdeksan numeron näyttö, kova kotelo, käytettävän toiminnon symboli näkyy näytössä.
Mitat: 7,8x67x120 mm. Paino: 43 g.
Casio SL-450S -laskin on hyväksytty valtakunnallisessa lääketieteen alan valintakokeessa. Lista lääketieteen pääsykokeessa sallituista laskimista.

4971850171836

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.