Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Laskimet /

Casio ClassPad II Manager: 1 vuoden lisenssi Casio FX-CP400 CAS -laskimen tietokoneohjelmaanISBN4971850033028
KirjasarjaOhjelmistolisenssit
Kustantajalaskimet
TekijätCasio

Vuoden lisenssi Casio FX-CP400 CAS -laskimen tietokoneohjelmaan (Windows/Mac). 

Casion ClassPad II Manager on erinomainen valinta lukion lyhyen ja pitkän matematiikan opiskelun symbolisen laskennan välineeksi. Sen helppokäyttöisyys, skaalautuvuus ja sovellusten kattava valikoima kattavat koko lukion oppimäärän tarpeet. Ohjelman käyttöönotossa auttaa runsas tukimateriaali.

Tietoja tuotteesta

- Työkalunauha muuttuu valitun sovelluksen mukaan ja interaktiivinen suomenkielinen käyttöliittymä auttaa käyttäjää täyttämään laskuissa vaadittavat tiedot.
- ClassPad II Manager on YTL:n hyväksymä ohjelma Abittiin, jolla tehdään sähköiset ylioppilas- ja kurssikokeet.

Esimerkkejä toiminnoista

- Komentoja ei tarvitse kirjoittaa – riittää maalata lasku ja valita toimenpiteet alasvetovalikoista, jolloin ohjelma täyttää komennot käyttäjän puolesta.
- Kuvaajien piirto onnistuu raahaamalla lauseke koordinaatiston päälle jatkoanalysointia varten.

 

Laskinlisenssin myyntipakkaus on pahvikotelo, joka toimitetaan postitse.

4971850033028

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.