Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Laskimet /

Casio FX-85EX ClassWiz funktiolaskinISBN4971850093886
KirjasarjaFunktiolaskimet
Kustantajalaskimet
Tekijät-

ClassWiz-sarjan laskimessa on korkean resoluution LCD-näyttö, 274 toimintoa sekä uusi nopeampi prosessori. Ohjevideoita laskimen ominaisuuksista ja käyttämisestä täällä!  Ohjekirja laskimen mukana. 
Laskin on hyväksytty valtakunnallisessa DIA-yhteisvalinnan kokeessa. Lista DIA-yhteisvalinnan kokeessa sallituista laskimista.

Tietoja laskimesta

- Natural Textbook Display näyttää numeeriset merkit oppikirjamaisesti.
- Laadukkaan laskimen virtalähteenä aurinkokenno, mutta laskimessa myös varmuusparisto (1 x LR44). 
- ClassWiz-funktiolaskin on ominaisuuksiltaan kuten funktiolaskin Casio FX-82EX ClassWiz, mutta käyttää virtalähteenä aurinkokennoa ja paristoa. Pelkästään paristoa käyttävän käyttävän Casio FX-82EX ClassWiz -funktiolaskimen löydät täältä.

Esimerkkejä toiminnoista

- Toimintoja esimerkiksi kahden muuttujan tilastotoiminnot, funktion arvotaulukko, trigonometriset funktiot, satunnaisluvut, muuttujamuistit 9, alkulukuhajotelma.

Mitat ja takuu

- Mitat: 13,8x77x115,5 mm, paino 90 g, näyttö 192x63 pikseliä
- Takuu: 3 vuotta


 

4971850093886

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.