Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Laskimet /

Casio FX-82EX ClassWiz funktiolaskin MustaISBN4971850093899
KirjasarjaFunktiolaskimet
Kustantajalaskimet
Tekijät-

ClassWiz-sarjan paristokäyttöinen funktiolaskin, jossa korkean resoluution LCD-näyttö. Laadukkaassa laskimessa on 274 toimintoa sekä uusi nopeampi prosessori! Casio FX-82EX ClassWiz -laskin on saatavilla myös pinkkinä! 
Ohjevideoita laskimen ominaisuuksista ja käyttämisestä täällä! Laskimen mukana opaskirja.
Laskin on hyväksytty valtakunnallisessa DIA-yhteisvalinnan kokeessa. Lista DIA-yhteisvalinnan kokeessa sallituista laskimista.

 

Tietoja laskimesta

- Casio FX-82EX ClassWiz -funktiolaskin on ominaisuuksiltaan kuten funktiolaskin Casio FX-85EX ClassWiz, mutta ainoastaan paristokäyttöinen. Aurinkokennoa käyttävän Casio FX-85EX ClassWiz -funktiolaskimen löydät täältä.
- Natural Textbook Display näyttää numeeriset merkit oppikirjamaisesti.
- Laskin on paristokäyttöinen (1xLR3).

Esimerkkejä toiminnoista

- Toimintoja kaikkiaan 274.
- Kahden muuttujan tilastotoiminnot, funktion arvotaulukko, trigonometriset funktiot, satunnaisluvut, muuttujamuistit 9, alkulukuhajotelma.

Mitat ja takuu

- Mitat: 13,8x77x115,5 mm, paino 90 g, näyttö 192x63 pikseliä
- Takuu: 3 vuotta

 


 

4971850093899

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.