Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet /

Vuosikalenteri 2021 Putinki NuunaISBN4260358555348
KirjasarjaVuosikalenterit
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätPutinki

Pehmeäkantinen Nuunan viikkopäivyri vuodelle 2021. Kalenterin koko on 108 x 150 mm.
Kannet on valmistettu kierrätysnahkasta silkkipainetulla kuviolla.

Kalenterissa on yksi viikko aukeamalla, sekä vuosinäkymä kirjan alussa. Tilaa löytyy myös muistiinpanoille ja yhteystiedoille.
Nuuna-kirjoissa on käytetty 120g laadukasta paperia ja sidonta on tehty niin, että kirja aukeaa hyvin ja pysyy avattuna pöydällä.

Sivuilla oleva pistegridi (vaaleanharmaat pisteet, pisteiden väli 3,5mm) muodostaa sivulle "apuviivaston" joka mahdollistaa vapaan kirjoittamisen, luonnostelun ja piirtämisen.

4260358555348

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.