Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet /

Vuosikalenteri 2021 Putinki Design A5ISBN6430066244072
KirjasarjaVuosikalenterit
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätPutinki

Putinki Designin kovakantinen viikkopäivyri vuodelle 2021 A5- koossa. Kalenterin kannessa on kultafolioitu vuosiluku ja mukana suomalaiset sekä suomenruotsalaiset nimi- ja liputuspäivät. Lisäksi kalenteri on varustettu lukunauhalla ja loppuosasta löytyy muistiinpanosivuja omia merkintöjä varten.


6430066244072

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.