Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet /

Kierrevihko Eko A4/80ISBN6416344409081
KirjasarjaVihkot
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätPaperipiste

A4- kokoisisssa vihkoissa on kierrätyskartonkiset kannet, sivuilla 7×7 mm ruudutus, vihkossa on 80 lehteä. Tuotteella Joutsenmerkki ja Avainlippu. Vihkon kannet ovat kotimaista kierrätyskartonkia, joiden pääraaka-aine on sahojen sahanpuru, jota on täydennetty ruskealla kierrätyspahvilla. Toimitettava kuosi vaihtelee varastotilanteen mukaan. Vihkojen kannen kuosisuunnittelija on muotoilija Laura Gröndahl.

6416344409081

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.