Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet /

Korostuskynä Faber-Castell lilaISBN4005401546566
KirjasarjaKorostuskynät
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätFaber-Castell

Korostuskynällä saat taatusti kirkkaan ja tahrautumattoman jäljen. Kynien erikoiskärki mahdollistaa kolme eri paksuutta, jotka toimivat sekä ison alueen että tarkkuuskorostamiselle korostukselle. Väri: lila.

4005401546566

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!