Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet /

Kierrevihko Eko A5/80ISBN6416344404093
KirjasarjaVihkot
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätPaperipiste

Vihkoissa on kierrätyskartonkiset kannet, sivuilla 7×7 mm ruudutus. Vihkossa on 80 lehteä. Tuotteella on Joutsenmerkki ja Avainlippu. Vihkon kannet ovat kotimaista kierrätyskartonkia, joiden pääraaka-aine on sahojen sahanpuru, jota on täydennetty ruskealla kierrätyspahvilla. Toimitettava kuosi vaihtelee varastotilanteen mukaan. Vihkojen kannen kuosisuunnittelija on muotoilija Laura Gröndahl.


6416344404093

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Kyseinen alennushinta on alin, jolla tuotetta on myyty viimeisten 30 päivän aikana.
Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!