Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet /

Kierrevihko Eko A5/80 kuosilajitelmaISBN6416344404093
KirjasarjaVihkot
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätPaperipiste

Neljän kansiaiheen lajitelma, toimitettava kuosi on vaihtelevasti joku näistä.
Vihkoissa on kierrätyskartonkiset kannet, sivuilla 7×7 mm ruudutus. Vihkossa on 80 lehteä. Tuotteella on Joutsenmerkki ja Avainlippu. Vihkon kannet ovat kotimaista kierrätyskartonkia, joiden pääraaka-aine on sahojen sahanpuru, jota on täydennetty ruskealla kierrätyspahvilla. Vihkojen kannen kuosisuunnittelija on muotoilija Laura Gröndahl.


6416344404093

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.