Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet /

Nidottu vihko Hexagon A5/60 10 kpl/pktISBN3973
KirjasarjaVihkot
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätPaperipiste

Tämä vihkopaketti ainoastaan Jameralta! Vihkolajitelma Hexagon- kuosilla 4 eri värissä (harmaa, puuteri, sininen ja metsänvihreä). Kartonkikantinen, A5- kokoinen nidottu vihko, 60-lehteä ja sivuilla 7x7mm ruudutus. Vihko on valmistettu Suomessa ja sillä on Joutsenmerkki ja Avainlippu.


3973

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.