Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet /

Viestilappu eko 75x75 värilajitelmaISBN4044355772454
KirjasarjaPaperituotteet
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätInfo notes

Ekologisten viestilappujen raaka-aineena on käytetty 100% uusio- paperia ja -kartonkia. Neljä kaunista pastelliväriä (vaaleanpunainen, vaaleanvihreä, vaaleansininen, vaaleankeltainen), toimitettavan viestilapun väri on vaihtelevasti joku näistä. Yhdessä niteessä on 100 paperia.


4044355772454

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!