Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet /

Opiskelutarvikesetti Faber-Castell: 3 lyijykynää, pyyhekumiISBN4005401171973
KirjasarjaLyijykynät
KustantajaOpiskelutarvikkeet
Tekijät

Tuote on tilapäisesti loppu, tulossa lisää varastoon. Koululaisen peruspakkaus, joka sisältää kolme Faber-Castell Grip 2001 -lyijykynää ja pyyhekumin. Grip -lyijykynät ovat murtumattomia lyijyiltään ja helposti teroittuvia kehittyneen valmistusmenetelmän ansiosta. Kynänmuotoinen pyyhekumi, joka on ergonominen, kolmikulmaisen muotonsa ansiosta, voidaan käyttää siististi ja sotkematta.


4005401171973

Uusi
3,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.