Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Laskimet /

Casio FX-991EX ClassWiz funktiolaskinISBN4971850093893
KirjasarjaFunktiolaskimet
Kustantajalaskimet
Tekijät-

ClassWiz-sarjan funktiolaskimessa  on korkean resoluution LCD-näyttö ja 552 toimintoa. Tässä laadukkaassa laskimessa on helppokäyttöinen sovellus taulukkolaskentaan sekä QR-koodiin perustuva toiminto, jonka avulla taulukkolaskennan tuloksia voidaan tutkia graafisesti älypuhelimella tai tabletilla. Ohjevideoita laskimen ominaisuuksista ja käyttämisestä täällä! Laskimen mukana opaskirja.Tietoja tuotteesta

- Natural Textbook Display näyttää matemaattiset lausekkeet, kuten juuret ja murtoluvut oppikirjamaisesti.

- Ikonipohjainen valikkorakenne.
Esimerkkejä toiminnoista

- Kahden muuttujan tilastotoiminnot, funktion arvotaulukko, satunnaisluvut, kompleksiluvut, trigonometriset funktiot, kulman yksiköt DEG,RAD,GRAD ja DEG/RAD muunnokset, polaarinen < > suorakulmainen, satunnaisluvut, alkulukuhajotelma, muuttujamuistit 9, numeerinen integrointi ja derivointi, fysikaaliset vakiot 47, yksikönmuunnokset 41, yhtälönratkaisin, matriisi- ja vektorilaskenta, min./max. 4. asteen yhtälöön saakka, jakaumat, epäyhtälöt.
Mitat ja takuu

- Mitat: 11,1x77x165,5 mm, paino 90 g, korkearesoluutioinen 192x63 pikselin näyttö. 

- Takuu: 3 vuotta.
 


4971850093893

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.