Epione Biologia 2019 (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Epione Biologia 2019 (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789525723564
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätSurakka Jarkko, Turunen Päivi

Epionen Biologia 2019 käsittää tiivistettynä koko lukion biologian opetussuunnitelman oppimäärän. Epionen kirjasarja on räätälöity lääketieteelliseen pyrkiville, mutta sarja sopii mainiosti myös yo-kirjoituksiin kertaamiseen! Uuteen päivitykseen on lisätty runsaasti genetiikkaan ja perinnöllisyyteen liittyviä tehtäviä! Kirjan sisältö osittain lukion biologian opetussuunnitelmaa laajempi. Tämä auttaa lukijaa hahmottamaan elimistöä ja sen toimintaa kokonaisvaltaisemmin, monien havainnollisten kuvien ja esimerkkien kautta. Lukion oppimäärää syventävä tieto on hyödyksi yo-kirjoituksissa joissa harrastaneisuus kirjoitettavaan aineeseen lasketaan eduksi. Biologian oppikirja sisältää yli neljäsataa tehtävää, joiden avulla voi tehokkaasti harjoitella teoriatiedon soveltamista käytäntöön. Uuteen päivitettyyn vuoden 2019 painokseen on lisätty etenkin perinnöllisyyteen ja genetiikkaan sekä kantasoluihin ja lisääntymiseen liittyviä tehtäviä sekä monivalintatehtäviä.
9789525723564

Uusi

Tilattavissa

Sininen
59,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
39,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.