Casio Petite FX (LC-401 LV) vaaleanpunainen peruskoululaskin (sallittu lääketieteen pääsykokeissa) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
/

Casio Petite FX (LC-401 LV) vaaleanpunainen peruskoululaskin (sallittu lääketieteen pääsykokeissa)ISBN4971850182412
KirjasarjaFunktiolaskimet
Kustantajalaskimet
Tekijät-

Tässä vaaleanpunaisessa peruskoululaskimessa on 8-numeron näyttö ja peruslaskutoimitukset: muisti, MC,MR,M-,M+, neliöjuuri √ , %-näppäin. Näppäinten ja näytön suojaksi taitettava kova kansi. Laskin on paristokäyttöinen.

Mitat: 0,7x78x120 mm, paino 68 g.

Tämä laskin saatavana myös sinisenä.

Laskin on hyväksytty valtakunnallisessa lääketieteen alan valintakokeessa. Lista lääketieteen pääsykokeessa sallituista laskimista.


4971850182412

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.