Vastavuoroinen sosiaalityö (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Vastavuoroinen sosiaalityö (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789524953917
KirjasarjaPääsykoekirjat
Kustantajagaudeamus
TekijätTörrönen, Maritta ym. (toim.)

Onko hyvyys idealismia? Voiko pahoinvointia poistaa? Sosiaalityön ytimeen kuuluu apua tarvitsevien ihmisten tukeminen. Sekä vapaaehtoisuuden että velvollisuuden varaan rakentuva vastavuoroisuus on yksinkertaisimmillaan antamista ja saamista mutta liittyy myös sosiaaliseen tukeen ja yhteisötoimintaan. Sosiaalityössä se ilmenee yhteisöllisenä ihmisten olemassaolon tunnustamisena ja asiakkaan mahdollisuudella tulla kuulluksi. Sosiaalityöntekijöiden ja asiakkaiden suhteet ovat luonteeltaan virallisia kansalaisen ja yhteiskunnan kohtaamisia. Niissä voi kuitenkin havaita keskenään läheisille ihmisille tyypillistä, luottamukseen perustuvaa vastavuoroisuutta. Vastavuorottomuuden kokemukset taas korostuvat, jos osapuolet kokevat asioinnissa saamansa kohtelun epäreiluksi. Vastavuoroinen sosiaalityö pohtii sosiaalityön yhteisöllistä ja yhteiskuntapoliittista luonnetta sekä herättää keskustelua yhteiskunnallisesta välittämisestä ja hyvän tekemisestä. Teos kattaa sosiaalityön koko kirjon ehkäisevästä lastensuojelusta päihdeongelmaisten ja mielenterveyskuntoutujien hoitoon sekä sosiaalityön johtamiseen. Kustantaja: Gaudeamus. Tekijät: Törrönen, Maritta; Hänninen, Kaija; Jouttimäki, Päivi; Lehto-Lunden, Tiina; Salovaara, Petra; Veistilä, Minna (toim.) Pääsykoekirjana keväällä 2018 mm. seuraavissa: Sosiaalityö, Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tdk. Sosiaalityö, Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tdk. Sosiaalityö, Jyväskylän yliopiston humanistis-yhteiskuntatieteellinen tdk. Sosiaalityö, Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tdk. Sosiaalityö, Turun yliopiston yhteiskuntatieteellinen tdk.


9789524953917

Uusi

Tilattavissa

Sininen
19,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
17,50 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.