Tilastollisten menetelmien perusteet - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Tilastollisten menetelmien perusteetISBN9789526329796
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätNummenmaa Lauri, Holopainen Martti, Pulkkinen Pekka

Kirjassa esitellään keskeisimmät tilastolliset analyysimenetelmät sekä niiden sovellukset. Tilastollisen analyysin teoria esitellään täsmällisesti, mutta selkeästi, jotta aloittelijakin ymmärtää menetelmien perusteet ja voi tehdä tilastoanalyyseja itsenäisesti. Havainnolliset esimerkit talouden, tekniikan, terveydenhuollon ja lääketieteen sekä yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden alalta tukevat oppimista ja helpottavat asioiden omaksumista. Oppimisen tueksi kirjassa on myös yli 300 harjoitustehtävää vastauksineen. Kirja soveltuu ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tilastotieteen perusoppikirjaksi, ja se antaa valmiuden esimerkiksi opinnäytetyössä tarvittavien tilastollisten analyysien tekemiseen. Runsaiden harjoitusten ja esimerkkien vuoksi se soveltuu myös itseopiskelijoille, jotka tarvitsevat perustiedot tilastollisista menetelmistä. Kirjan pohjana on ollut Tilastolliset menetelmät -kirja (Holopainen & Pulkkinen), joka on nyt uudistettu yhdessä Lauri Nummenmaan kanssa.

Pääsykoekirjana keväällä 2018 mm. seuraavissa:

Psykologia, Helsingin yliopiston lääketieteellinen tdk.

Psykologia, Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tdk.

Psykologia, Turun yliopiston yhteiskuntatieteellinen tdk9789526329796

Uusi

Tilattavissa

Sininen
52,20 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
40,60 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.