Systemaattinen johdatus kasvatustieteeseen: peruskäsitteet ja pääsuuntaukset (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Systemaattinen johdatus kasvatustieteeseen: peruskäsitteet ja pääsuuntaukset (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789517684439
KirjasarjaMuut kirjat
KustantajaVastapaino
TekijätSiljander Pauli

Pauli Siljanderin teos on tiivistys kasvatuksen ilmiöstä ja kasvatustieteen sisällä vaikuttavista tiedekäsityksistä. Siljander johdattelee lukijan seikkaperäisesti ja loogisesti kasvatustieteen peruskysymysten ja -käsitteiden äärelle. Lisäksi hän valottaa niiden syntytaustaa ja paikkaa kasvatustieteen historiassa. Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi kasvatustieteen perusopiskelijoille yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kasvatustieteellisissä koulutusohjelmissa sekä avoimessa yliopistossa. Se soveltuu myös kaikille kasvatuksen kysymyksistä ja kasvatustieteellisen ajattelun kehityksestä kiinnostuneille.

Pääsykoekirjana keväällä 2017 mm. seuraavissa:

Kasvatustieteet, Oulun yliopiston kasvatustieteiden tdk


9789517684439

Uusi

Tilattavissa

Sininen
14,10 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
10,95 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.