(poistunut valikoimasta) Akatemiasta markkinapaikalle: johtaminen ja markkinointi aikansa kuvina - Jamera.net
Pääsykoekirjat /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Akatemiasta markkinapaikalle: johtaminen ja markkinointi aikansa kuvinaISBN9789521424571
KirjasarjaKauppatieteellisen pääsykoekirjat 2017
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätPuusa Anu, Reijonen Helen, Juuti Pauli, Laukkanen Tommi

Akatemiasta markkinapaikalle: johtaminen ja markkinointi aikansa kuvina (kustantaja Talentum).
Menestymiseen vaikuttavat keskeisesti asiakkaat, markkinat, johtajuus ja henkilöstö. Tämä kirja yhdistää uudella ja selkeällä tavalla johtamisen ja markkinoinnin näkökulmat yhteiseksi palvelujohtamisen kokonaisuudeksi, joka tarkoittaa lupausten antamista, mahdollistamista ja lunastamista. Ainutlaatuinen teos, joka yhdistää johtamisen ja markkinoinnin näkökulmat yhteen ja samaan pakettiin. Se kietoo yhteen organisaation sisäisen johtamisen ja yrityksen ulkoisen asiakasrajapinnan hallinnan, ja mielenkiintoiset case-esimerkit rikastuttavat tekstiä. Kirja ottaa huomioon tämän päivän liiketoiminnan haasteet ja mahdollisuudet sekä luotsaa lukijaa kohti kestävää ja kannattavaa tulevaisuuden liiketoimintaa.

Pääsykoekirjana keväällä 2017 mm. seuraavissa:

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinta (www.kauppatieteet.fi)

9789521424571

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.