Tutkimus hoitotieteessä - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Tutkimus hoitotieteessäISBN9789526301488
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätKankkunen Päivi, Vehviläinen-Julkunen Katri

Tutkimus hoitotieteessä on tiivis oppikirja hoitotieteen tutkimusmenetelmistä. Kirjan kolmas painos on sisällöltään aikaisempia painoksia laajempi. Siinä käsitellään tiede- ja tutkimusmaailmassa tapahtunutta kehitystä muun muassa tutkimusmenetelmien yhdistämisen osalta, tutkimusetiikan ja julkaisujen tason arvioinnin näkökulmista. Myös tutkimusmenetelmien harjoitteluun tarkoitettu verkkomateriaali on uusittu. Teos on tarkoitettu tiede- ja ammattikorkeakouluissa opiskeleville sekä tutkimuksen teon avuksi käytännön hoitotyössä toimiville. Kirja soveltuu opiskelijalle itseopiskelun tueksi ja ensimmäiseksi tutkimusmenetelmäkirjaksi. Se auttaa myös tutkimustiedon käyttäjiä kertaamaan ja päivittämään tutkimuksen tekemisen ja tiedon lukemisen taitoja.

Pääsykoekirjana keväällä 2019 mm. seuraavissa:

Hoitotiede, preventiivinen hoitotiede, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

Hoitotiede, hoitotyön johtaminen, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

Hoitotiede, terveystieteiden opettajankoulutus, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

9789526301488

Uusi

Tilattavissa

Sininen
43,30 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
33,60 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.