Psykologian tutkimustyöopas (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Psykologian tutkimustyöopas (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789513761233
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaEdita
TekijätPaavilainen Petri

Psykologian tutkimustyöopas tarjoaa neuvoja omien, itseideoitujen pienimuotoisten tutkimusten suunnitteluun ja toteutukseen. Se syventää tietoja tieteellisen tutkimuksen luonteesta, erilaisista tutkimustyypeistä ja niiden käytännön toteutuksesta sekä tutkimusaineiston analysoinnista ja raportointitavoista. Kirja soveltuu niin tietojen syventämiseen kuin käytettäväksi ohjekirjana psykologian tutkimuskursseilla.

Pääsykoekirjana keväällä 2017 mm. seuraavissa:

Psykologia, Helsingin yliopiston lääketieteellinen tdk

Psykologia, Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tdk.

Psykologia, Turun yliopiston yhteiskuntatieteellinen tdk

9789513761233

Uusi
11,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
6,60 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.