Ihminen: Fysiologia ja anatomia - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Ihminen: Fysiologia ja anatomiaISBN9789526308982
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätBjålie Jan G., Haug Egil, Sand Olav, Sjaastad Öystein V., Toverud Kari C.

Ihmisen fysiologia on hyvin mutkikas aihe. Ihmiselimistössä on 40 000 miljardia itsenäistä solua, jotka muodostavat yhdessä elimistön. Elimistön eri prosessien säätelyperiaatteet ovat kuitenkin suhteellisen samanlaiset, ja ihmisen anatomian ja fysiologian pääpiirteet on helppo ymmärtää. Ihminen-kirjassa kerrotaan näistä elimistön prosesseista ja rakenteista ja havainnollistetaan niitä tekstiä tukevin kuvin.

Kirjan uuden laitoksen rakennetta on muutettu, ja siinä on uusia ja uusittuja kuvia. Runsaat ristiviittaukset yhdistävät eri luvut ja aiheet toisiinsa. Tietoruuduissa kerrotaan elimistön normaaleista toiminnoista ja siitä, mitä tapahtuu, kun säätelymekanismien toiminta häiriintyy. Kysymykset ja marginaalitekstit nostavat esiin kunkin aiheen pääkohdat ja helpottavat tekstin kertaamista.

Ihminen tarjoaa tarpeellista, ajantasaista tietoa terveysalan opiskelijoille. Se on tarkoitettu selä oppikirjaksi että kätevästi käytettäväksi hakuteokseksi. Kirjan kirjoittajat ovat kansainvälisesti aktiivisia norjalaisia tutkijoita, joilla on laaja kokemus anatomian ja fysiologian opetuksesta yliopistoissa ja korkeakouluissa.

Asu: sidottu, kovakantinen.
Sivumäärä: 571.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526308982. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510346556. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Pääsykoekirjana keväällä 2017 mm. seuraavissa:

Farmaseutin koulutusohjelma, Helsingin yliopiston farmasian tdk

Proviisori, Helsingin yliopiston farmasian tdk

Farmaseutti, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

Proviisori, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

9789526308982

Uusi

Tilattavissa

Sininen
107,30 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
83,30 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.