Suomen kielioppia ulkomaalaisille (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Suomen kielioppia ulkomaalaisille (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789517920926
KirjasarjaSuomi vieraana kielenä
KustantajaFinn Lectura
TekijätWhite Leila

Käytännöllinen suomen peruskielioppi. Runsaasti yleiskielisiä esimerkkejä ja rakennekaavioita. Helppokäyttöinen oheismateriaali opintojaan aloittaville, oivallinen hakuteos suomea jo osaaville.

Pääsykoekirjana keväällä 2017 mm. seuraavissa:

Kotimaisten kielten ja kirjallisuuksien kandiohjelma: Suomen kieli ja kulttuuri (kansainvälisille opiskelijoille), Helsingin yliopiston humanistinen tdk

9789517920926

Uusi

Tilattavissa

Sininen
31,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
24,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.