Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kauneudenhoitoala /

Pretty Unique: Hairstyling (uudistunut v. 2020 painos)ISBN9789526357577
KirjasarjaAmmatilliset kielten kirjat:englanti
KustantajaSanoma Pro
TekijätKorpi Sarianna, Myreen Sari

Pretty Unique Hairstyling on hiusalan ammatillisten opintojen englannin oppikirja. Selkeä ja monipuolinen materiaali sisältää kaiken sen, mitä hiusalan ammattilaiseksi opiskelevan tulee osata englannin kielellä. Teemoina materiaalissa ovat mm. kohtelias asiakaspalvelu, parturi-kampaajan työ ja työtilanteet

9789526357577

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
36,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
27,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.