Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kauneudenhoitoala /

Kampaukset (uudistettu v. 2018 painos)ISBN9789526348575
KirjasarjaKauneudenhoitoalan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätKiikeri Pia, Laakso Marika

Kampaukset-kirjassa esitellään erilaisia kampaustekniikoita sekä muitoilun perusteita, muotoilutuotteita ja- välineitä sekä erilaisia kampaustekniikoita. Uusittu kirja sisältää 22 videota. Videoita voi katsoa mobiililaitteeseen ladattavalla ilmaisella Arttu-sovelluksella. Kirja on tarkoitettu oppimateriaaliksi hius- ja kauneudenhoitoalan ammatteihin opiskeleville sekä ammattitaitoaan täydentäville ammattilaisille. Soveltuu syksyllä 2018 voimaan tuleviin tutkinnon perusteisiin.


9789526348575

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
51,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
38,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.