Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kauneudenhoitoala /

(vanha v. 2011 painos) Pretty Unique: HairstylingISBN9789510358160
KirjasarjaAmmatilliset kielten kirjat:englanti
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätKorpi Sarianna, Myreen Sari

Brush up your English! Pretty Unique Hairstyling kattaa hiusalan englannin perusopinnot (2 ov), ja siinä riittää materiaalia myös lisäopintoihin. Pretty Unique Hairstyling on selkeä ja monipuolinen materiaali, joka sisältää kaiken sen, mitä hiusalan ammattilaiseksi opiskelevan tulee osata englannin kielellä.

Materiaalin teemoja ovat kohtelias asiakaspalvelu, parturi-kampaajan työ ja työtilanteet, esim. hiusten värjäys ja leikkaus, permanentin ja kampauksen tekeminen sekä työnhaku. Lisäksi materiaali sisältää tärkeimmät hiusalalla tarvittavat termit ja asiakaspalvelufraasit. Pretty Unique Hairstyling on muutakin kuin kielen oppimateriaali, sillä se tukee ja ohjaa opiskelijaa tehokkaampaan opiskeluun ja antaa hyödyllistä tietoa englanninkielisestä tapakulttuurista.

9789510358160

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
13,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.