Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kauneudenhoitoala /

Väriä ja kiharaaISBN9789526307152
KirjasarjaKauneudenhoitoalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätKara Raija, Oksaharju Kirsi, Oksaman Marjo

Väriä ja kiharaa on oppi- ja käsikirja parturi-kampaajaksi opiskeleville, hiusalan ammateissa toimiville, ammattikorkeakoulussa opiskelevalle ja hiusalan työelämäntutkintoja suorittavalle. Kirjaan on nivottu värjäykseen ja permanenttaukseen liittyvä ammattiteoria käytännön työn tekemiseen työvaiheittain.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526307152. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510309421. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526307152

Uusi

Saatavilla

Sininen
44,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
33,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.