Suotyypit ja turvekankaat - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Luonnonvara- ja ympäristöala /

Suotyypit ja turvekankaatISBN9789523380363
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätLaine Jukka, Vasander Harri

Kirja esittelee havainnollisesti suomalaisen suotyyppijärjestelmän. Opas on toimiva apuväline luonnontilaisten soiden sekä ojitettujen turvekankaiden tunnistamiseen. Mukana on harvinaisten ja uhanalaisten suoluontotyyppien kuvauksia sekä on runsaasti tietoa kasvilajistosta. Eri kasvupaikkatyyppien opaskasvit esitellään. Suon ojitusta edeltävä luonne huomioidaan arvioitaessa turvekankaiden metsänkasvatuskelpoisuutta.

Runsas kuvitus ja alansa parhaat asiantuntijat kirjoittajina varmistavat, että tämä teos on metsä- ja ympäristöasiantuntijan ja opiskelijan ohittamaton käsikirja. Myös suoluonnossa retkeilevä hyötyy kirjan asiasisällöstä nauttiessaan samalla esteettisestä luontokokemuksesta.

9789523380363

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
24,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
18,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.