Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Luonnonvara- ja ympäristöala /

Biogeeni: Ammatillista biokemiaa ja geenitekniikkaaISBN9789521349522
KirjasarjaAmmatillinen fysiikka ja kemia
KustantajaOpetushallitus
TekijätIlari Suominen, Kari Haajanen, Raimo Pärssinen

Biogeeni on biokemian ja geenitekniikan oppikirja ammatilliseen peruskoulutukseen. Esitystapansa puolesta se sopii hyvin oppi- ja käsikirjaksi myös muille opinnoissaan ja ammatissaan geenitekniikkaa ja biokemiaa tarvitseville. Kirjaan liittyy vapaasti käytettävissä oleva verkkosivusto (www.edu.fi/biogeeni), jossa on opastusta ja ohjeita laboratoriotyöskentelyyn. Kirja ja verkkosivusto muodostavat toisiaan täydentävän kokonaisuuden, ja kumpaakin niistä voi käyttää myös itsenäisesti.

9789521349522

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
28,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
21,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.