Ammatillinen mikrobiologia - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Luonnonvara- ja ympäristöala /

Ammatillinen mikrobiologiaISBN9789521347238
KirjasarjaMuut kirjat
KustantajaOpetushallitus
TekijätSojakka Kirsi, Välimäki Maija-Liisa

Tämä oppikirja on ensisijaisesti suunnattu perusasteen jälkeisiin bioanalytiikan ja soveltavan biologian ammatillisiin opintoihin.

Opit käytännön esimerkkien kautta ymmärtämään käsitteitä, mikrobien monimuotoisuutta ja merkitystä myös ihmiselle. Luonnontieteisiin kuuluva kokeellisuus näkyy sekä harjoitustyöohjeissa että tehtävissä. Mikrobeista keskitytään bakteereihin, hiivoihin ja homeisiin esitellen muutamia lajeja viljelyohjeineen. Löydät myös kappaleet esimerkiksi elämän edellytyksistä, lukumäärän laskemisesta, hygieniasta ja laitetekniikasta. Vaikka kirjassa on runsaasti tiukkaa asiaa ja yksityiskohtia, huumoria ja arkipäivässä näkyviä sovelluksia ei ole unohdettu. Kirjan kuvitus on yhdistelmä valokuvia ja piirrettyjä "pöpöjä" eri paikoissa ja tilanteissa. Kirjassa tutustut mm. kylmää sietävään Listeriaan, Pekkaperusbakteerin rakenteeseen ja opiskelijan eristämän "Otto"- bakteerin sukupuuhun. Osa kirjasta on mikrobiologiaan liittyviä työpaikkoja työtehtävineen

9789521347238

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen
16,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
12,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.