Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Luonnonvara- ja ympäristöala /

Eläinten lääkintä ja hoito: Käsikirja eläintenhoitajilleISBN9789521353970
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaOpetushallitus
TekijätHeikki Sirkkola ja Susanna Tauriainen (toim.)

Oppikirjan perusajatuksena on selittää miksi eläimiä hoidetaan jollakin tietyllä tavalla. Kirjasta ei löydy ohjeita siitä, kuinka paljon heiniä hevoselle pitää antaa mutta selitetään miksi niitä on annettava. Kirjassa ei myöskään ole selitetty yksityiskohtaisesti erilaisten sairauksen oireita ja hoito-ohjeita mutta selvitetään sairauksien etenemistä ja millaisiin asioihin pitäisi kiinnittää huomiota. Kirja käsittelee periaatteessa kaikkia eläimiä mutta ei yksityiskohtaisesti mitään. Marsu ja hevonen hengittävät samalla tavalla, on siis tiedettävä miten hengitys normaalisti toimii, jotta ymmärtäisi poikkeamat. Kirja on tarkoitettu eläintenhoitajille, eläinlääkärin avustajille ja muille, jotka työskentelevät eläinten kanssa tai harrastavat laajemmin toimintaa eläinten kanssa.

424 s.

9789521353970

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
41,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
30,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.