Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Luonnonvara- ja ympäristöala /

Eläinten lääkintä ja hoito: Käsikirja eläintenhoitajilleISBN9789521353970
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaOpetushallitus
TekijätHeikki Sirkkola ja Susanna Tauriainen (toim.)

Oppikirjan perusajatuksena on selittää miksi eläimiä hoidetaan jollakin tietyllä tavalla. Kirjasta ei löydy ohjeita siitä, kuinka paljon heiniä hevoselle pitää antaa mutta selitetään miksi niitä on annettava. Kirjassa ei myöskään ole selitetty yksityiskohtaisesti erilaisten sairauksen oireita ja hoito-ohjeita mutta selvitetään sairauksien etenemistä ja millaisiin asioihin pitäisi kiinnittää huomiota. Kirja käsittelee periaatteessa kaikkia eläimiä mutta ei yksityiskohtaisesti mitään. Marsu ja hevonen hengittävät samalla tavalla, on siis tiedettävä miten hengitys normaalisti toimii, jotta ymmärtäisi poikkeamat. Kirja on tarkoitettu eläintenhoitajille, eläinlääkärin avustajille ja muille, jotka työskentelevät eläinten kanssa tai harrastavat laajemmin toimintaa eläinten kanssa.

424 s.

9789521353970

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
39,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
29,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.