Kasvun ja osallisuuden edistäminen - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Sosiaali- ja terveysala /

Kasvun ja osallisuuden edistäminenISBN9789526347721
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätTuula Niskanen, Outi Kari

Kasvun ja osallisuuden edistäminen on uudenlainen kirjan ja videomateriaalin yhdistelmä, hybridimateriaali, jossa esitellään ohjaavia työskentelytapoja erilaisissa ympäristöissä. Materiaali sopii lähihoitajien uusiin tutkinnon perusteisiin ja lastenohjaajien tutkintoon. Materiaalissa - rakennetaan omaa tietopohjaa teorian, videoiden ja runsaiden tehtävien avulla - tarjotaan vertaistukea ja vastauksia opiskelijaa askarruttaviin kysymyksiin puhekuplien kautta - tiivistetään työssä muistettavia asioita tietolaatikoihin - luodaan värikäs kuva toimintaympäristöstä valokuvituksella.


9789526347721

Uusi

Saatavilla

Sininen
48,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
36,30 €

Myynnissä vain myymälöissä, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.