Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaupan ja hallinnon ala /

Palkanlaskenta (uudistettu v. 2018 painos)ISBN9789526351292
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaSanoma Pro
TekijätStenbacka Juha, Söderström Terttu

• Liiketalouden merkonomiopintoihin toisen opiskeluvuoden materiaali niille, jotka valitsevat palkanlaskennan opintokokonaisuuden.

• Teos on päivitetty kattamaan uusimman (2018) opetussuunnitelman mukainen sisältö. Keskeistä ovat palkanlaskennassa tarvittavien tietojen hankkiminen, palkanmaksukaudella maksettavan palkan laskeminen ja tietojen vieminen kirjanpitoon.

• Kirjassa on tehtäviä.

9789526351292

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
35,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
26,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.