Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaupan ja hallinnon ala /

Merkonomin matematiikkaISBN9789513761585
KirjasarjaMuut kirjat
KustantajaEdita
TekijätSaaranen Pirjo, Kolttola Eliisa, Pösö Jarmo

Liiketalouden perusopintoihin tarkoitettu matematiikan kirja keskittyy merkonomin tulevien työtehtävien kannalta oleelliseen. Kirja soveltuu sekä lähiopetukseen että itsenäiseen opiskeluun.

Kirjan alussa kehitetään ammatin kannalta tärkeitä matematiikan perustaitoja. Prosenttilaskennalla on tärkeä rooli. Opittua sovelletaan myöhemmin esimerkiksi korkolaskentaan, verotukseen, hinnoitteluun ja lainoihin.

Uudistettu 5. painos on kauttaaltaan päivitetty. Uudessa kirjassa perusasiat painottuvat aiempaa enemmän. Tekstiä on tiivistetty, tehtäviä lisätty ja perustehtävien osuutta kasvatettu. Jokaisen luvun loppuun on lisätty yhteenveto.

9789513761585

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
25,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.