Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Matkailu-,ravitsemis- ja talousala /

KokkiprokkisISBN9789526340524
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätKaikkonen Arja, Mäkynen Timo, Tiusanen Minna, Viinikka Eija

Tekemisen käsikirja sisältää kokin ja tarjoilijan työhön vaadittavan perusosaamisen. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammatillisiin perusopintoihin. Kirja tukee näyttöihin valmistautumista ja niistä selviämistä työssäoppimisjaksoilla. Runsas kuvitus havainnollistaa ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun keskeisiä työtehtäviä. Kokkiprokkis tutustuttaa lukijansa alalla työskentelyyn elintarvikkeiden vastaanottoon ja varastointiin ruokaohjeisiin ja ruokien esillelaittoon elintarvikkeiden valmistamiseen ruoaksi ruokien ja juomien tarjoiluun puhtaanapitoon ja astiahuoltoon. Uudistettuun 9. painokseen on selkeytetty ruokaohjeiden sarakkeet helppolukuisemmiksi. Hygieniaosaamisen osuutta on laajennettu sekä lisätty ympäristöä vähemmän kuormittava ekologinen puhtaanapito. Tietoja on päivitetty mm. pakkausmerkintöjen ja maksuvälineiden osalta. Kirja sopii myös tietojen ja taitojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakoulussa sekä itsenäiseen opiskeluun. Tuotemuoto: kierreselkäinen Sivumäärä: 432


9789526340524

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
38,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.