Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Matkailu-,ravitsemis- ja talousala /

Salt & Pepper: Englantia ravintola-alalleISBN9789526321493
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätHeiskanen Arja, Hemming-Sotejeff Tiina

• UUTUUS! Erityisesti kokki- ja tarjoilijaopiskelijoille suunnattu englannin oppimateriaali (2. aste) • Paljon kuunteluita sekä puheen tuottamista kehittäviä ja aktivoivia harjoituksia • Alan keskeinen sanasto esitellään tekstien ja tehtävien kautta, mm. reseptiikka • Monipuolisia tilanteita työelämästä • Eritasoisten tehtävien ja lisätehtävien avulla materiaali on eriytettävissä erilaisille oppijoille


9789526321493

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
36,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
27,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.