Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Matkailu-,ravitsemis- ja talousala /

Ruokaa jess!ISBN9789510317815
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätPuska Raija, Keppo Tarja

Miten sipuli hienonnetaan ja hauki suomustetaan? Kuinka valmistetaan majoneesi, juuresrösti, broilerikääryle tai tiikerikakku? Mitä tarkoittavat omavalvonta, fileointi, parilointi ja kokonestesaostus? Mitä eroa on kiusauksella ja paistoksella?

Ruokaa Jess! on tarkoitettu ruokatuotannon perustaitojen opiskeluun ammatillisissa perustutkinnoissa hotelli-, ravintola- ja cateringalalla, kotityö- ja puhdistuspalvelualalla sekä kotitalousopetuksessa. Se sopii myös valinnaisiin opintoihin esimerkiksi kahvila- ja pikaruokapalveluiden opintoihin.

Kirja sisältää:
- tietoa raaka-aineiden käsittelystä
- erilaisia kypsennysmenetelmiä
- ruokaohjeita eri ruokalajien valmistamiseen
- valokuvia eri työvaiheista
- ohjaavia tehtäviä.


Asu: nidottu, pehmeäkantinen,
Sivumäärä: 414

9789510317815

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.