Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Tekniikan ja liikenteen ala /

Sisäjohtoasennukset: harjoitustyökirja (Uudistettu v. 2022 painos)ISBN9789526364575
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätAhoranta, Jukka

Sisäjohtoasennukset Harjoitustyökirjassa käsitellään kodin sähköasennuksia, joihin kuuluvat liittymisjohdon asentaminen, mittaus- ja ryhmäkeskuksen asentaminen ja nousukaapelointi, valaistus- ja pistorasiaryhmien asentaminen, sähkökoje- ja sähkölämmitysryhmien asentaminen sekä tieto- ja antenniverkon ja murtohälytysjärjestelmän asentaminen.

Kirjan 5. uudistetun painoksen muutokset:
1) Kaikki kojeet, asennuskalusteet ja -tarvikkeet sekä harjoitustyölevyt ja kotelot on päivitetty alkuvuoden 2022 ajankohtaa vastaaviksi.
2) Merkittävimmät harjoitustöiden muutokset tehty sisältökohdan 2 valaistus- ja pistorasiaryhmäasennusten vikavirtasuojaukseen, LED-valaisimiin ja digitaalisiin ohjauslaitteisiin sekä yleiskaapelointi- ja antenniasennustyöhön liittyviin harjoituksiin. Pienempiä muutoksia on myös muiden ryhmien harjoitustöissä.
3) Lisätty asennustarvikkeiden, kojeiden ja laitteiden yhteyteen sähkönumerot, joiden avulla pääsee tuotteiden tuote-, asennus- ja käyttötietoihin. Tämä mahdollistaa itsenäisen oppilaitos- ja etäopiskelun.

Harjoitustehtävät muodostavat käytännönläheisiä asennuskokonaisuuksia, joita ratkottaessa tulkitaan asennuspiirustuksia ja -kaavioita sekä valokuvia piirustusten mukaisista asennuksista. Kirjan harjoitustöiden työohjeet on pyritty tekemään mahdollisimman yleispäteviksi, jotta töiden tekeminen olisi mahdollista erilaisissa tiloissa ja erilaisilla välineillä.

Harjoitustyökirja on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Sisäjohtoasennukset-kirjan kanssa.


Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen
35,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
26,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!