Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Tekniikan ja liikenteen ala /

Koneistustekniikka: Kone- ja tuotantotekniikkaISBN9789526348438
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätHeinonen Mika, Kalliolahti Jyrki

Kirjaa voidaan hyödyntää opiskelussa paikallisen teollisuuden tarpeiden mukaisesti ja myös opiskelijoiden erilaiset opiskelupolut huomioiden. Kirjassa on myös videoita, jotka saa käyttöönsä Arttu-sovelluksen avulla.

Yhdistetyn oppi- ja harjoituskirjan sisältö on koostettu koneistuksen pakollisten ja valinnaisten tutkinnonosien sisältöjen pohjalta alla olevan sisällysluettelon mukaisesti:

Yleistä koneistuksesta, Koneistuksen periaatteet, Manuaalisorvaus, Manuaalijyrsintä, CNC-tekniikan perusteet, CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä, CAD/CAM-ohjelmointi, CNC-hionta, Moniakselinen CNC-koneistus, Manuaalikoneistus, Konepajamittaukset, Robotin käyttö, 3D-valmistusmenetelmien käyttö

Koneistuksen opinnot suorittanut osaa työskennellä itsenäisesti koneistusalan valmistustyötehtävissä. Hän osaa ohjelmoida ja valmistaa CNC-koneilla tarkkoja ja monipuolisia konepajapiirustusten mukaisia kappaleita hyödyntäen 3D CAM -ohjelmistoa.

9789526348438

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen
58,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
43,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!