Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Tekniikan ja liikenteen ala /

TalotekniikkaISBN9789526340487
KirjasarjaRakennusala
KustantajaSanoma Pro
TekijätNieminen Juha, Ketola Jari, Lairi Veijo, Laulumaa Mikko

Uusi talotekniikan oppikirja ammatillisen toisen asteen talotekniikan opiskelijoille. Teos hyödyttää myös AMK-opiskelijoita perusopinnoissa. Teoksessa käydään läpi talotekniikan perusteet, lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihto, kylmätekniikka, sähkötekniikka, talotekniikan järjestelmien huolto ja korjaus, talotekniikan järjestelmien huolto ja korjaus sekä putkistot. Opiskelijat valmistuvat tekniikan alan koulutusohjelmista putkiasentajiksi, lämmityslaiteasentajiksi, ilmanvaihtoasentajiksi, teknisiksi eristäjiksi, rakennuspeltisepiksi ja kylmäasentajiksi (= talotekniikan perustutkinto). Runsas nelivärikuvitus ja käytännönläheiset tehtävät tukevat oppimista.


9789526340487

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen
55,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
41,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!