Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Tekniikan ja liikenteen ala /

Konetekniikan perusteetISBN9789526333793
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätHeinonen Mika, Keinänen Toimi, Kärkkäinen Pentti, Hanste Suvi

Kirjan sisältöalueiden jäsentely on muokattu vastaamaan uusia opetussuunnitelman perusteita, tietoja on päivitetty ja lisätty runsaasti uutta kuvamateriaalia sekä harjoitustehtäviä, jotka palvelevat ammattiosaamisen näyttöä ja kunkin opintokokonaisuuden osaamistavoitteita. Kirjan ulkoasu uudistettu selkeämmäksi ja havainnollisemmaksi. Kirjan sisältö: 1 Kone- ja metalliteollisuus ammattialana 2 Konetekniikan perustaidot 3 Asennuksen ja automaation perustyöt 4 Koneistuksen perustyöt 5 Levytöiden ja hitsauksen perustyöt Luvussa 2 käydään läpi yleiset perustaidot (tekninen piirtäminen, mittaaminen, materiaalit ja käsityömenetelmät sekä työturvallisuus), joita syvennetään alakohtaisesti luvuissa 3-5. Osiot 3-5 toteutettu siten, että niissä on opintokokonaisuuksien kannalta tarvittavat tiedot ja asiat löytyvät selkeästi.


9789526333793

Uusi

Saatavilla

Sininen
54,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
41,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!