Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Tekniikan ja liikenteen ala /

Sähkötekniikka: OpiskelukirjaISBN9789526321523
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätAhoranta Jukka

Opiskelukirjan 15. painos on Sähkötekniikka-kirjan uudistetun sisällön mukainen. Opiskelukirja muodostaa yhdessä Sähkötekniikka-kirjan kanssa yhtenäisen ja käytännönläheisen sähkötekniikan opiskelu- kokonaisuuden. Opiskelukirjassa on tehtäviä sähköalan eri ammattialoilta: perustehtäviä, opettajajohtoisia tehtäviä, lisätehtäviä.


9789526321523

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen
44,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
33,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!